Minőségbiztosítás

INTEGRÁLT MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI, MUNKAHELYI EGÉSZSÉG – ÉS BIZTONSÁGVÉDELMI POLITIKÁJA

Társaságunk Vezetősége vallja, hogy „a ma minősége a holnap piaca”, ezért kiemelt jelentőséget tulajdonít tevékenysége során a MINŐSÉG, a KÖRNYEZETVÉDELEM, a munkahelyi EGÉSZSÉGVÉDELEM és BIZTONSÁG elvárt szintű megvalósításának, figyelembe véve a környezeti hatások vizsgálatát, és a kockázatértékelések eredményeit. Ennek érdekében elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ ISO 45001:2018 szabványok szerint integrált irányítási rendszerének bevezetése és folyamatos fejlesztése iránt, biztosítva a szükséges emberi és technikai erőforrásokat.

Célkitűzéseink

unitrust certificate 001

Az UNITRUST Zrt. felelőssége, és egyetemleges törekvése, hogy tevékenységét a mindenkor érvényben lévő nemzeti jogszabályoknak és szabványoknak megfelelően végezze, és rendszeresen értékelje az azoknak való megfelelést. Az előírt követelmények teljesítése elvárás alvállalkozóink, és beszállítóink felé is.

Évente kockázatértékelést végzünk, minőség, környezeti és MEB célokat tűzünk ki, minőségi, környezeti és MEB teljesítményünk fejlesztése érdekében.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és szabályozás alatt tartjuk tevékenységünket, jelentős környezeti hatásainkat, valamint a munkahelyi egészségvédelmi és munkabiztonsági veszélyeket, a környezet védelme, a munkavállalók egészségének megőrzése, valamint a veszélyek és ártalmak megelőzése érdekében.

Minden munkatársunk részére biztosítjuk a megfelelő szintű és rendszeres képzést, valamint ösztönözzük és támogatjuk az önképzést.

Szolgáltatási folyamatainkban folyamatosan keressük azokat a technikákat, amelyek a környezetszennyezést, a veszélyek és ártalmak megelőzését lehetővé teszik számunkra.

Kihangsúlyozott elvünk, hogy törődünk az emberekkel, a környezettel és a közösségekkel, amelyekben dolgozunk, kitűzve a „Nincs ártalom” célkitűzés betartását.

Aktív kapcsolattartást biztosítunk ügyfeleink irányába, hogy olyan minőségileg kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk számukra, amelyek megfelelnek, vagy meghaladják elvárásaikat.

unitrust zrt logo white 001

A Vezetőség minden munkatársától elvárja, hogy munkájával, személyes tudásával és felelősségével hozzájáruljon e célok eléréséhez. Ennek érdekében az integrált politikát oktatás keretében minden munkavállalóval megismertettük.

Scroll to Top